Skip to main content

El Pont Alimentari va participar el dia 15 de juliol en la 3a sessió del Comitè de Profit convocada per l’Agència de Residus de Catalunya (ARC). La reunió va tenir lloc d’11:00 a 13:00 hores al Centre Cívic Vil·la Florida de Barcelona i va aplegar entitats, empreses, centres de recerca i administració pública.

La presentació de la sessió va anar a càrrec de la directora de l’Àrea d’Economia Circular de l’Agència de Residus (ARC), Pilar Chiva, que va parlar sobre el projecte de Ley de prevención de las pérdidas y el desperdicio alimentario; la Ley 7/2022, de residuos y suelos contaminados para una economía circular; i el Reglament de la Llei 3/2020, de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris.

A continuació, el responsable de comercialització agroalimentària d’Unió de Pagesos, Josep Carlos Vicente, va pronunciar una ponència sobre l’impacte de la guerra d’Ucraïna en els sistemes alimentaris, abordant també problemes agreujants com la pandèmia de COVID-19 i les condicions climàtiques severes actuals.

Per últim, els assistents a la 3a sessió del Comitè de Profit van compartir projectes europeus i experiències catalanes, amb una dinàmica participativa d’una hora de durada.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.