Skip to main content
El President de Banc de Recursos, Jesús Lanao, ha recollit aquest matí el Premi a la construcció de la millor comunitat local socialment responsable de l’àrea metropolitana de Bcn pel projecte Pont Alimentari, dins la categoria local Barcelona del Premi Lluís Martí de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS). L’acte de lliurament dels guardons ha tingut lloc al Museu de les Aigües de Cornellà de Llobregat en el marc de la celebració del 30è aniversari de la FCVS.

5a edició del Premi

El Premi Lluís Martí al Valor Social, que enguany ha arribat a la seva 5a edició, es va crear l’any 2015 per retre homenatge a la figura del fundador i primer president de la FCVS, Lluís Martí, que va destacar per la defensa dels drets de les persones més vulnerables i la lluita a favor d’una societat més justa i inclusiva, i de la participació de la ciutadania en la transformació social.

Aquest any s’havien convocat tres categories locals i una catalana del Premi, dotades amb 9.500 € (1.500 € les tres primeres i 4.000 la d’abast geogràfic més gran). El Premi a la construcció de la millor comunitat local socialment responsable de l’àrea metropolitana de Bcn, atorgat al Pont Alimentari, està finançat per Aigües de Barcelona

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.