Skip to main content

El Pont Alimentari va reprendre el darrer trimestre de 2021 l’aprofitament de minves a l’Escola Pompeu Fabra de Barcelona. Així, d’octubre a desembre, l’Associació Egueiro va recollir un total de 372 racions de menjar cuinat per Campos Estela en aquest centre educatiu.

Gràcies a la proximitat entre l’escola donant i els receptors, el transport dels aliments es va fer en envasos reutilitzables i utilitzant les bicicletes del projecte Pedals Solidaris d’Egueiro.

Les 372 racions es van destinar als usuaris del pis amb suport a la reinserció que l’associació té a Can Coroleu (Barcelona). L’entitat, especilitzada en el tractament de transtorns addictius, gestiona diversos habitatges a Catalunya. L’objectiu és oferir una atenció residencial professionalitzada a les persones amb conductes addictives, amb un programa terapèutic individualitzat que s’orienta a l’extinció d’aquestes conductes i a la millora de la salut.

Aprofitament de minves a l’Escola Pompeu Fabra

L’Escola Pompeu Fabra és un centre del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya que ofereix les etapes educatives d’infantil i primària (dels 3 als 12 anys). Té prop de 225 alumnes, amb una sola línia per curs.

Pel que fa a l’empresa Campos Estela, a càrrec del servei de menjador a l’escola, cal destacar que col·labora amb el Pont Alimentari des de 2018 canalitzant les minves inevitables i reduint així el malbaratament.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.