Skip to main content

L’empresa navarra Ensalandia ha donat aquesta setmana 237 kg de sandvitxos i amanides a Food4Heroes, que s’han derivat al Rebost Solidari de Terrassa a través del servei Pont Alimentari de Banc de Recursos i Rezero.

En concret, el Rebost Solidari de Terrassa va rebre dimarts 282 sandvitxos de pollastre, 108 vegetals i 30 mixtes. Pel que fa a les amanides, se’n van lliurar 228 de gambes, 198 de pasta amb tonyina i 108 de cranc.

Des que va començar l’emergència per la COVID-19, Ensalandia ha donat 4.500 unitats de sandvitxos i amanides a través del programa Food4Heroes per donar suport als treballadors sanitaris, fent-les arribar a diversos hospitals de Pamplona, Bilbao, Madrid i Barcelona.

El Rebost Solidari de Terrassa

Promogut per l’Ajuntament de Terrassa i gestionat per la Creu Roja, el Rebost Solidari de Terrassa aglutina el treball de les principals entitats de la ciutat que distribueixen aliments, millorant així la logística i coordinació i oferint una atenció de més qualitat a un major nombre de receptors, als quals reparteixen cistelles d’aliments. Un total de 200 persones col·laboren desinteressadament en aquest projecte.

Cal destacar que, arrel de la pandèmia, el conjunt d’entitats d’El Rebost, la Xarxa d’Entitats de Distribució Social d’Aliments de Terrassa, ha augmentat més d’un 40% el nombre d’atencions mensuals, arribant a 2.400 unitats familiars.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.