Skip to main content

El proper dimecres dia 15 es presentarà el projecte Pont Alimentari, impulsat per Fundació Banc de Recursos i la Fundació Prevenció Residus i Consum, que pretén reduir el malbaratament alimentari i alhora sensibilitzar la població. La iniciativa compta amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i ja ha començat a funcionar amb una vintena d’entitats i empreses participants a la ciutat de Barcelona.

Cada dia a Catalunya es llencen 720.000 kg de menjar (260.000 tones anuals) que seria suficient per alimentar 500.000 persones durant tot un any. Alhora, el 22% de la població del país viu per sota el llindar de la pobresa i, a Barcelona, la xifra continua augmentant.

A la roda de premsa per presentar el projecte hi assistiran representants de les entitats beneficiàries i també de les empreses donants, com ara el Grup Bon Preu, F. Roca, la Federació de Famílies Monoparentals, Fundació Roure, etc. i també un representant de l’Agència de Residus de Catalunya. Després de l’acte es podrà presenciar una donació d’excedents alimentaris d’un dels establiments col·laboradors del Pont Alimentari a una de les entitats participants en el projecte.

Dia: Dimecres 15 de juliol

Hora: 11h

Lloc: Col·lectiu Ronda (c/ Trafalgar, 50, baixos)

Contactes: Mariona Ortiz – FBDR (679416825), Marta Beltran – FPRC (676 488 720)

portada_web

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.