Skip to main content

El Pont Alimentari va possibilitar l’any 2023 l’aprofitament de 910,48 tones d’aliments canalitzant-los a 58 entitats receptores. D’aquesta manera, el nostre servei va evitar l’emissió a l’atmosfera de 535 Tn de CO2eq.

Les empreses donants l’any 2023 van ser Aldi, Arcasa, Bofrost, Bonpreu, Clece, Condis, Consum, Fundesplai, Heura, Serunion, Soluciali, Soria Natural, Sorli, Teno i Veritas.

Com a principals fites de l’any 2023, destaquem la col·laboració amb CondisLine i amb l’escola de formació de Bonpreu-Esclat, així com les noves incorporacions d’escoles de Fundesplai a la nostra xarxa d’aprofitament de menjar cuinat.

Pel que fa a l’abast geogràfic, el Pont Alimentari actua principalment a Barcelona i l’àrea metropolitana, però també és present a les comarques de l’Alt Camp, el Bages, el Baix Empordà, el Baix Camp, el Baix Llobregat, la Cerdanya, el Garraf, el Gironès, el Maresme, Osona, el Segrià, el Tarragonès, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental. A més, l’any passat va començar a operar també a les Illes Balears, amb establiments col·laboradors a Mallorca, Ciutadella de Menorca i Maó.

Sobre el Pont Alimentari

El Pont Alimentari és un servei creat l’any 2015 a fi de reduir el malbaratament en el sector de la distribució d’aliments al detall, el càtering i la restauració, derivant aquests excedents a entitats socials que atenen col·lectius en situació de vulnerabilitat.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.