Skip to main content

Gràcia Solidària va fer ahir una donació d’aliments a La Merienda a proposta del nostre servei. L’associació d’entitats de Gràcia va confiar en el Pont Alimentari per trobar destinataris per a una partida pressupostària que volia destinar a la compra de menjar per a col·lectius vulnerables. En consideració a les seves necessitats urgents, vam proposar-los La Merienda i la Xarxa de Suport Mutu de Les Corts.

La primera donació es va fer ahir a La Merienda i va consistir en el lliurament de 60 kg de pollastre, 12,5 kg de formatge i 800 iogurts repartits en 50 lots.

La Merienda

La Merienda és una ONG creada l’any 2012 a Barcelona que atén col·lectius en risc d’exclusió oferint-los aliments, suport emocional i formació ocupacional. L’any passat va poder arribar a un total de 712 persones amb l’ajut de 115 voluntaris. Cal destacar que La Merienda vol ser un espai d’acolliment i participació que generi vincles i ajudi a crear comunitat, donant suport, ajudant i acompanyant.

Pel que fa a Gràcia Solidària, és una associació que agrupa actualment 20 entitats socials del districte barceloní de Gràcia i que té com a objectius la sensibilització, la solidaritat i el suport mutu.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.