Skip to main content

50 cèntims, un àpat

By April 17, 2020February 15th, 2021Notícies

L’empresa F. Roca, col·laboradora del Pont Alimentari, ha iniciat una campanya de captació de fons per proveir 500 àpats diaris a col·lectius necessitats arran de la situació d’emergència de la COVID-19. Amb el suport dels seus cuiners en actiu, dels proveïdors i de l’escola Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi de Barcelona, F. Roca vol aconseguir que les persones que ho necessiten tinguin, cada dia, un plat a taula o bé la mercaderia per a preparar-lo.

Per tal d’assolir aquest objectiu, l’empresa ha ideat el projecte 50 cèntims, un àpat. Fes-ho possible i demana difusió per arribar al màxim nombre possible de finançadors. Les aportacions econòmiques es poden fer al número de compte corrent ES92 0049 0249 8727 1032 5648. F. Roca informarà periòdicament a la seva web del nombre de col·laboracions realitzades.

Sobre F. Roca

F. Roca és una empresa familiar, amb més de 50 anys de trajectòria, especialitzada en la gestió de menjadors escolars (cuina i monitoratge). A més, també cuina per a residències de gent gran i altres entitats. Basa la seva filosofia i valors en l’afecte i el respecte vers les persones que l’envolten i la qualitat dels seus productes i serveis. Amb una llarga tradició solidària, F. Roca col·labora des de fa anys amb diferents col·lectius vulnerables.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.