Skip to main content

Divendres 12 de juny va realitzar-se la primera donació del Pont Alimentari, iniciant així la prova pilot del projecte. En aquesta ocasió la donació va ser del supermercat Bonpreu envers la Plataforma d’Entitats de Roquetes, que ja va aprofitar els aliments frescos del dia per realitzar un taller de conserves aquell mateix matí.

L’inici de l’activitat del Pont Alimentari ha estat molt ben valorada, tant per part de l’empresa com de l’entitat receptora. Des del supermercat es valora positivament la part educativa i pedagògica que suposa l’aprofitament d’aliments aptes per al consum encara que no siguin estèticament perfectes, tant de cara als consumidors finals com de cara als seus mateixos treballadors. Per la seva banda, l’entitat destaca la flexibilitat de la proposta per adaptar-se a les seves necessitats i el benefici que en treuran els usuaris, que no sempre poden consumir producte fresc.

Supermercats Bonpreu és una de les empreses que s’ha brindat amb entusiasme a col·laborar en el Pont Alimentari i a incorporar el projecte en la seva tasca de Responsabilitat Social Empresarial. Per això li agraïm d’entrada la seva bona acollida!


Donacio_Aliments_Bonpreu1

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.