Skip to main content

Casa Asil deriva els excedents cuinats al Rebost de Sant Andreu, que els reparteix entre persones necessitadesIMG_20160510_112313

A mitjans d’abril vam reprendre les recollides de menjar cuinat de la Fundació Casa Asil Sant Andreu del Palomar. Cuina Gestió, l’empresa que té contractada la Fundació Casa Asil, s’encarrega d’oferir tots els àpats necessaris per a la residència, el Centre de Dia i l’escola Sagrada Família de Sant Andreu, uns 800 àpats diaris en total.

Després d’interrompre les donacions uns mesos, hem tornat a començar la col·laboració millorant-ne el sistema i amb energia renovada. Així, el menjar cuinat que no s’ha consumit i està en condicions de ser aprofitat seguint el protocol de seguretat alimentària del Pont Alimentari, es posa en carmanyoles i es congela fins que, un cop per setmana, el Rebost Solidari de Sant Andreu passa a recollir-les totes per distribuir-les entre persones i famílies necessitades que els arriben derivades de Serveis Socials.

Des de que vam començar el Pont Alimentari, la Fundació Casa Asil de Sant Andreu del Palomar ens ha ofert entusiastament el seu suport i la seva col·laboració, contribuint activament a millorar el projecte i oferint els excedents cuinats. També agraïm la bona disposició de la gent de cuina, que sempre ha estat receptiva a les necessitats del projecte. Esperem que, amb el seu exemple, moltes altres entitats i empreses també s’hi sumin. Moltes gràcies!

D’altra banda, destaquem la contribució de l’empresa Valira en el projecte amb una donació de 2.000 carmanyoles de gran qualitat, que poden utilitzar-se per congelar i, fins i tot, per escalfar al microones. Aquestes carmanyoles, que s’aniran rentant i reutilitzant, ens permeten no generar residus innecessaris i ser coherents amb la filosofia de cura mediambiental i social del Pont Alimentari.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.