Skip to main content

img_0071redAhir dijous 15 de setembre, les presidentes de Nutrició Sense Fronteres, Mercè Vidal, i de Prevenció de Residus i Consum, Mercè Gerona, i el director de Banc de Recursos, Jesús Lanao, van signar un conveni de col·laboració entre les tres entitats per tal de sumar esforços en la tasca de combatre el malbaratament alimentari a Catalunya.

L’acord de col·laboració arriba fruit d’una confluència d’interessos i necessitats dels projectes Pont Alimentari i Barcelona Comparteix Menjar, i pretén aprofitar les sinèrgies entre els dos projectes per poder tenir més força i ser més eficaços. En aquest sentit, les tres entitats estan preparant conjuntament  una campanya de sensibilització sobre el malbaratament alimentari dirigida principalment al sector de la restauració i que es llançarà properament. En el marc de la campanya està prevista la creació d’una marca/segell comú, que s’utilitzarà per visibilitzar i conscienciar sobre el malbaratament alimentari.

D’altra banda, la col·laboració també preveu oferir-se serveis mútuament; assessorament per la prevenció de residus a les empreses que ho sol·licitin; derivació de donants que algun dels dos projectes no pugui absorbir; anàlisis microbiològics; assessorament en nutrició, cuina d’aprofitament i salut; etc.

Amb aquest conveni, la Fundació Banc de Recursos i Fundació Prevenció de Residus i Consum segueixen apostant pel treball en xarxa d’entitats i organitzacions socials, amb la voluntat d’aconseguir avançar cap a una societat més sostenible i solidària.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.