Skip to main content

fotoneveraenconstruccioEt sobra algun aliment o has cuinat de més? Porta-ho a la Nevera Solidària de l’Ateneu L’Harmonia!

Ja està en funcionament la primera Nevera Solidària de Catalunya a l’Ateneu L’Harmonia de Sant Andreu. La iniciativa, promoguda per diverses entitats de la ciutat, vol ser una eina més en la lluita contra el malbaratament alimentari i un exemple pràctic d’aprofitament i de solidaritat.

La Nevera Solidaria de L’Harmonia s’emmarca dins la xarxa de Neveres Solidàries que va començar a Galdakao (Biscaia) el 2015 i s’ha anat estenent per tota la península. Actualment funcionen satisfactòriament més de 10 neveres solidàries, seguint uns mateixos criteris de funcionament per dipositar i retirar els aliments.

A Barcelona el projecte ha estat impulsat per la Fundació Rezero, la Fundació Banc de Recursos, Nutrició Sense Fronteres i  compta amb el vist-i-plau de tècnics de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària i amb la implicació entusiasta de L’Harmonia i el col·lectiu STAP Social, que acollirà i tindrà cura del manteniment de la nevera.

Dimarts 13 de desembre a les 12h farem la inauguració. Us esperem a tots i a totes!

Dia: dimalharmoniarts 13 de desembre

Hora: 12h

Lloc: Ateneu L’Harmonia (c/ de Sant Adrià, 20, Fabra i Coats)

Contactes: Mariona Ortiz (679416825), Marta Beltran (676 488 720), Ateneu L’Harmonia (David 93 256 60 85)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.