Skip to main content

La cadena de supermercats ecològics Veritas, donant habitual del Pont Alimentari, ha posat en marxa aquesta setmana la Cistella Veritas, una nova iniciativa per ajudar les famílies més necessitades arran de la pandèmia. Així, fins a finals d’any i en el marc del seu Pla Resposta Covid-19, l’empresa repartirà cada setmana cistelles d’aliments a 50 famílies en risc d’exclusió social.

Des del servei Pont Alimentari de Banc de Recursos i de Rezero, hem col·laborat en la tria de les entitats socials que atenen aquestes famílies i en farem el seguiment durant l’any. Les receptores escollides són Joventut i Vida de Tarragona (20 cistelles), BarcelonActua (20) i Surt (10).

Entre altres productes, els lots contenen ous, cigrons bullits, plàtans, crema de pastanagues i carn picada de vedella, amb l’objectiu de contribuir a una alimentació saludable i equilibrada.

Pla Resposta Covid-19

El Pla Resposta Covid-19 és un paquet de mesures en les quals Veritas reverteix els seus ingressos nets addicionals i no previstos durant el confinament, posant-lo al servei de la recuperació econòmica de les famílies.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.