Skip to main content

El Pont Alimentari va canalitzar el mes passat 1.110 kg de carn i peix frescs de Bonpreu al Rebost Solidari de Sant Andreu a Barcelona. Aquest menjar, fresc del dia i en perfecte estat, procedia de cursos de tall que la cadena de supermercats realitza periòdicament per formar els seus treballadors.

En concret, el Rebost de Sant Andreu va recollir 588 kg de carn i 522 kg de peix, que va congelar per repartir-los posterioment a les famílies que atén. Donades les característiques del producte, era imprescindible que l’entitat receptora pogués garantir la cadena de fred i comptés amb personal acreditat en la manipulació d’aliments.

Per una altra banda, l’Associació Egueiro va recollir el peix tallat al curs que va tenir lloc a Valls els dies 26, 27 i 28.

Donació d’elaborats de pastisseria

A mitjans de març, el Pont Alimentari va derivar també pa i pastissos elaborats en un curs de fleca que Bonpreu va impartir a Barcelona els dies 14, 15, 16 i 17.  L’entitat receptora en aquesta ocasió va ser La Merienda, una ONG que proporciona aliments i dóna suport emocional i formatiu a més de 1.200 persones sense recursos.

Cal destacar que el Grup Bon Preu és una de les primeres empreses que es van adherir al Pont Alimentari i una de les nostres col·laboradores habituals. A banda de les minves que dóna cada setmana en diversos supermercats, també ens ofereix regularment els productes elaborats o tallats en els seus cursos de formació.

*Pont Alimentari és un projecte de Banc de Recursos i Rezero.

Join the discussion 3 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.