Skip to main content

CondisLine col·labora amb el Pont Alimentari. El servei de compra online de Condis s’ha incorporat aquest mes a la nostra xarxa de donants, ampliant així la seva acció solidària i de sostenibilitat. Per començar, el dia 8 d’abril vam derivar a la Xarxa de Suport de Roquetes 89 kg de carn i altres aliments amb caducitat curta donats per CondisLine. Aquestes minves van ser especialment ben rebudes per la plataforma veïnal, que tenia el congelador buit i va poder omplir-lo de valent. L’expedició contenia tot tipus de carns de vedella, xai, porc, pollastre i conill; amanides; pasta; fruites i hortalisses; iogurts; cafè i refrescs.

Cal destacar que la Xarxa de Suport de Roquetes és també una nouvinguda al Pont Alimentari, atès que s’hi va afegir al febrer.

Sobre CondisLine

CondisLine és una marca comercial de Condis Supermercats, S.A., una companyia familiar amb 61 anys d’història que avui dia compta amb més de 450 establiments. Pel que fa a la seva responsabilitat ambiental, duu a terme accions orientades a reduir les emissions de CO2, com són el lliurament a domicili amb furgonetes elèctriques, la incorporació de bosses de plàstic 100% biodegradables l’any 2008 o l’aprofitament de les minves d’aliments als supermercats. Així mateix, participa en diverses iniciatives solidàries com la campanya Posem-li pebrots al càncer, que els dies 8 i 9 d’abril va assolir la seva vuitena edició.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.